Què he de votar en aquestes eleccions? Procés electoral 2022 FEMECV

Què he de votar en aquestes eleccions? Procés electoral 2022 FEMECV

El pròxim dia 24 és el dia en què votarem de manera presencial a les persones que ens representaran en l'Assemblea General, encara que des del dia 8 i fins al dia 21, es pot realitzar el vot anticipat.
  • icono
    Junta Directiva
Àrea de Comunicació

 
Tot el procés electoral està marcat pel Reglament Electoral. En ell es marca la planificació, característiques i especificacions dels protocols i tràmits que hem d'anar realitzant, tant les persones que anirem a votar, com les que presenten candidatures, la Junta Electoral… Pots consultar-ho en l'espai que hem habilitat en la nostra web.
 
En aquest reglament es recullen diversos aspectes a tindre en compte a l'hora d'anar a votar.
 
Com es reparteix la representació en l'Assemblea General?
L'Assemblea General està integrada pels representants dels diferents estaments esportius que la componen, un total de 100 que es reparteixen de la següent manera: 30 esportistes, 10 tècnics/as, 10 àrbitres/as i 50 entitats esportives (Clubs).
 
A qui em correspon votar?
Cada persona que es trobe en el cens electoral, podrà votar als seus representants en l'estament o estaments i circumscripció que estiga censat.
És a dir, si tu constes com a esportista en el cens de la circumscripció de Castelló, només podràs votar del llistat d'esportistes de Castelló; si eres esportista i també tècnic (i apareixes en el cens dels dos estaments) podràs votar en els dos llistats.
 
A quants representants puc votar?
Segons la Base 19.2 del reglament electoral, “cada elector o electora indicarà en la seua papereta, com a màxim, dos terços del nombre total de representants que corresponga triar en aqueix estament i circumscripció”.
 
Aquest número, apareixerà en les paperetes, i seran nul·les les que superen el número (si es voten menys no s'anul·laran).
 

Patrocinadores: