Nou termini d'inscripció per a les Proves d'Accés als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya.

Nou termini d'inscripció per a les Proves d'Accés als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya.

El segon termini s'estableix del 29 d'agost al 5 de setembre, passat aquest període ja no serà possible la inscripció per al curs 2022-2023.
  • icono
    Formació
Àrea de Comunicació FEMECV

 
 
 
Un requisit indispensable per a realitzar la matrícula de qualsevol de les especialitats que s'imparteixen en TOSSAL Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV és superar les proves d'accés als Cicles formatius.
 
La inscripció consta de diversos aspectes, la presentació dels documents corresponents i la realització del pagament de taxes a la Botiga FEMECV. Quan s'han realitzat de manera correcta es dona per finalitzat el procés i és important tindre'l en compte ja que, sense un dels dos, la inscripció no està completa.
 
Després d'aquesta inscripció, el mes de setembre es realitzaran les proves d'accés i posterior a la superació d'aquestes proves, s'iniciarà el termini per a la matrícula de l'especialitat triada, per a iniciar el curs escolar 22-23.
 
Per a realitzar la inscripció, s'accedirà a l'espai creat en la nostra pàgina web, on es troben les indicacions sobre el procediment i la documentació necessària per a presentar.
 
Aconsellem llegir tota la documentació necessària que és imprescindible aportar, ja que no s'acceptarà en cas de no ser correcta o estar incompleta.
 
 

Patrocinadores: