El president/a del teu Clubs o Secció de Muntanya apareix correctament en el Cens Electoral?

El president/a del teu Clubs o Secció de Muntanya apareix correctament en el Cens Electoral?

Demà dia 1 de juliol finalitza el termini per a presentar reclamacions al cens ja que només la persona que conste, encara que ja no ostente el càrrec, és l'autoritzada per a votar.
  • icono
    Junta Directiva
Área de Comunicación FEMECV

 
 
Des del dia 20 de juny i fins a l'1 de juliol, estan exposats els Cens Provisionals dels quatre estaments de la nostra federació: Entitats (Clubs i Seccions de Muntanya), Esportistes, Tècnics/as i Àrbitres/as. En el cas de l'estament d'entitats esportives, cal comprovar el nom que apareix al costat del nom del Club. Ha de constar la persona que ostente la presidència, per a poder ser ella la que exercisca el dret a vot com a entitat esportiva.
 
Segons es recull en el Reglament Electoral 2022, “En cas que la persona el nom de la qual aparega al costat de l'entitat no siga el president o presidenta d'aquesta, s'haurà d'acreditar davant la junta electoral federativa, durant el període de presentació de reclamacions al cens electoral, la personalitat del president o presidenta”.
 
Per a presentar la reclamació, cal emplenar el document elaborat per a aquest fi (adjunt a aquesta notícia), i enviar-ho al correu junta.electoral@femecv.com.
 
Cal tindre això en compte ja que, passat el procés de reclamacions no es podrà designar a una altra persona perquè exercisca el dret a vot en nom d'aqueixa entitat esportiva, i el Club no podrà participar en les eleccions a l'Assemblea General 2022.
 
 
 

Patrocinadores: