Oficina de Vila-real: obertura i horaris actualitzats.

Oficina de Vila-real: obertura i horaris actualitzats.

Continuen els problemes tècnics durant unes setmanes més, no obstant això, l'atenció telefònica i via email es manté amb total normalitat.
  • icono
    Administració
Àrea de Comunicació

 
Ara com ara, l'oficina es manté tancada fins a mitjan maig, quan es restablisca l'atenció presencia només en horari de vesprades, els dijous de 16h a 19h, mantenint aqueix horari fins al mes de juliol.
 
Tingueu en compte aquests canvis a l'hora de planificar i realitzar gestions, i disculpeu les molèsties que hagen pogut ocasionar-se.
 
Des que va obrir l'oficina d'atenció als federats i federades de la província de Castelló, la Federació s'ha acostat a aquest col·lectiu a través de l'atenció presencial.
 
Des del Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real, on se situa, s'ofereix els serveis de tramitació i gestió de llicències federatives i assegurances temporals, atenció telefònica i telemàtica, alta de nous clubs i seccions de muntanya, gestions administratives de persones federades, clubs i seccions de muntanya, venda d'articles, recepció de documentació, inscripcions d'activitats, etc.
 

Patrocinadores: