III Jornada de Cadires de Muntanya (Joëlettes) de la Comunitat Valenciana.

III Jornada de Cadires de Muntanya (Joëlettes) de la Comunitat Valenciana.

Aquesta edició l'organitza el Club de Muntanya Rotipet, i es realitzarà en la Marjal dels Moros, a Sagunt (València), i se celebrarà el 21 de maig de 2022.
Àrea de Comunicació

 
Aquesta activitat té com a fi fomentar les activitats físiques en el medi natural d'una forma inclusiva, en aquest cas utilitzant la cadira de muntanya. Com a punt de trobada, està dirigida a Clubs, associacions i persones que disposen de Joëlettes.
 
Els seus principals objectius són:
Realitzar una ruta inclusiva per la muntanya, on participen persones amb i sense discapacitat, a través de la cadira de muntanya Joëlette.
Reunir el màxim nombre de cadires de la CV. per a gaudir d'una jornada on la muntanya siga per a tots.
Donar visibilitat a les activitats de muntanya inclusives.
 
La inscripció es realitzarà des de la Botiga FEMECV, i serà GRATUÏTA per a persones federades. Per a aquesta activitat és necessari comptar amb una assegurança d'accidents esportius en muntanya, per la qual cosa si alguna de les persones participants no estan federades se'ls tramitarà un (sense cap cost, ja que ho assumeix l'organització). 
⁣⁣
El programa s'iniciarà a les 09:00h, en el Centre e Educació Ambiental Alqueria dels Frares per a acollir als i les participants. De 10:00h a 12:30h està prevista la ruta, que finalitzarà a les 13:00h amb una exhibició de Basquet adaptat en el Poliesportiu de Canet d'en Berenguer. L'ajuntament de la població oferirà un menjar per a les persones assistents abans de finalitzar la jornada.
 

 

Patrocinadores: