Per fi podem gaudir del nº3 de la revista CIMS

Per fi podem gaudir del nº3 de la revista CIMS

S'ha iniciat ja l'enviament de les persones que la van adquirir en el moment de la tramitació de la seua llicència o a través de la Botiga FEMECV. Podrà descarregar-se en format digital pròximament.
  • icono
    Administració
Área de Comunicación FEMECV

 
 
Dijous passat 30 de març, es va realitzar la presentació d'aquest nou número que enguany ha demorat la seua edició. A l'acte van assistir Carlos Ferrís, president de la FEMECV, així com Manil Raga, director de la revista i Ana Olmos, responsable de comunicació. També va assistir Salva Blanco, per a donar suport al treball realitzat.
En la presentació, es va constatar l'esforç que enguany ha suposat l'edició per múltiples circumstàncies i la necessitat d'ampliar l'equip de treball i de col·laboradors i autors per a engrandir la revista, Així mateix es van perfilar els passos a seguir per al pròxim número que en breu es començarà a conformar.
 
CIMS, naix de la necessitat d'acostar, tant al col·lectiu federat com a la societat en general, a temes tan interessants i variats com les lesions esportives, les vies pecuàries, les instal·lacions esportives a la muntanya, la formació per a Clubs a través dels simulacres d'accidents a la muntanya… a més d'entrevistes, selecció de llibres o un reportatge sobre el Congrés Intergeneracional del Muntanyisme, celebrat recentment.
Entre altres característiques, la nostra edició aposta pel bilingüisme dels articles, en la línia del programa de la Junta Directiva. Aposta per un disseny net i la cura de la imatge visual, i incorpora recursos i extres en la versió digital. 
 
Des de l'any passat, la revista es pot sol·licitar en el moment de tramitació de la teua llicència (quan has triat la teua llicència tens l'opció d'agregar-la com un suplement opcional). Per a tots els federats i federades el preu és de 5€ i inclou l'enviament.
Si prefereixes el format digital, en la nostra web trobaràs aquesta i les edicions anteriors en format digital pròximament. 
 
  
 
 

Patrocinadores: