Ajornament 3a Prova de Copa de Marxa Nòrdica FEMECV

Ajornament 3a Prova de Copa de Marxa Nòrdica FEMECV

Davant les persistents pluges dels últims dies i amb una previsió meteorològica per als pròxims molt desfavorable, ens veiem obligats a ajornar la prova que s'hauria de disputar el dissabte 26 de Març a Paterna.
Àrea de Comunicació

 
En un exercici de responsabilitat, totes les parts implicades, estem d'acord que l'ajornament de la prova és la millor decisió en aquests moments.
 
Lamentem haver de prendre aquesta decisió i les molèsties que puguen ocasionar, però el primer és la seguretat dels esportistes i tot el personal implicat en l'organització de l'activitat.
 
No obstant això, aprofitem el comunicat per a anunciar la nova data per a la celebració de l'esdeveniment, que es realitzarà el pròxim 30 d'Abril.
 
Els inscrits que ho desitgen poden sol·licitar la devolució de l'import total fins diumenge que ve 27 a les 09:00h.
 
Per a sol·licitar la devolució cal enviar un correu a inscripciones@mychip.es
 
Els que no sol·liciten la devolució en aqueix termini quedaran inscrits per a la nova data i el dilluns 28 s'obriran de nou les inscripcions amb les places lliures.
 
Los que no soliciten la devolución en ese plazo quedarán inscritos para la nueva fecha y el lunes 28 se abrirán de nuevo las inscripciones con las plazas libres.
 

Patrocinadores: