Premis de l'acumulada de la Lliga de Carreras per Muntanya 2022

Premis de l'acumulada de la Lliga de Carreras per Muntanya 2022

Álvaro Alegre, director tècnic de la FEMECV, recorda alguns aspectes importants a tindre en compte diumenge que ve 20 de febrer.
Àrea de Comunicació FEMECV

 
 
La pròxima prova de carreres per muntanya que se celebrarà en la localitat de Vallada (València), és la 4a Prova puntuable de la Lliga CxM de la FEMECV i per això se celebrarà el lliurament de premis de l'acumulada de Lliga en finalitzar la jornada.
Aquest lliurament de premis tindrà lloc en finalitzar el lliurament corresponent a la prova d'aqueix mateix dia.
 
Es recorda a tots i totes que, sobre la base del reglament oficial de CxM de la FEMECV, els i les esportistes estan obligades a assistir al lliurament de premis corresponent, encara que no haja participat en aquesta 4a prova, en cas contrari el comité d'àrbitres aplicaria el reglament i desqualificaria a l'o l'esportista per incompareixença i no tindria dret a premi de medalla ni econòmic.
Els articles en concret, on comprovar aquesta informació són:
Art. 2.10.2.6 (lliurament de trofeus finals)
Art. 2.11.1.5 (obligació del participant)
Art. 6.4.10 (justificació)
Art. 6.5.3.1 (Falta molt greu)
Art. 6.6.4 (desqualificació)
 
Des del comité d'àrbitres de CxM, el comité de CxM i la Direcció Tècnica FEMECV, recomanem la lectura d'aquest reglament per a evitar possibles problemes relacionats amb el lliurament de trofeus (físics i econòmics).
Qualsevol dubte pot traslladar-se al correu direcciontecnica@femecv.com, on s'està a disposició per a tractar de solucionar-la.
 
 

Patrocinadores: