Canvis en el sistema de descomptes FEMECV 2022

Canvis en el sistema de descomptes FEMECV 2022

Federar-se no és només comptar amb una assegurança d'accidents, amb la targeta federativa pots accedir a avantatges i descomptes en empreses vinculades al món de la muntanya i l'esport.
  • icono
    Administració
Àrea de Comunicació

 
Volem recuperar el nostre espai inicial de descomptes, amb l'objectiu que els federats i federades compteu amb descomptes en empreses del sector de forma més senzilla i pròxima.
 
Serà durant els primers mesos de l'any quan tinguem tot a punt per a oferir el llistat d'empreses d'àrees com a allotjaments, botigues d'esport i productes per a la muntanya, centres clínics, esports d'aventura i turisme actiu…
 
Es tracta de tornar a posar en valor els mitjans i petits negocis, alguns d'ells veterans i amb experiència en el sector; comerços especialitzats i específics que cuiden el producte i el servei; comerç local i de proximitat, que reverteix en les poblacions del nostre territori. Encara que durant l'any passat es va formalitzar un acord amb la plataforma INSPIRINGS BENEFITS de AON, la Junta Directiva ha decidit que és necessari aquest canvi en 2022 per a disposar de petites i mitjanes empreses més pròximes al federat en el seu barri, ciutat i comarca.
 
En les llicències FEDME, amb cobertura nacional i internacional (modalitat A, B, C i D), comptes a més amb els AVANTATGES FEDME, de les quals també pots beneficiar-te si t'has federat enguany.
 
Si tens una empresa relacionada amb la nostra federació i vols conéixer les opcions de col·laboració que oferim (espai estable en la pàgina web, publicitat en la Revista CIMS, participació en les pròximes activitats de la FEMECV, aparició en les nostres xarxes socials i newsletters…), pots posar-te en contacte amb nosaltres en administracion@femecv.com, i sol·licitar informació.
 
 

Patrocinadores: