Descàrrega La nostra APP i Tingues La teua Llicència Digital

Descàrrega La nostra APP i Tingues La teua Llicència Digital

Amb aquesta eina la targeta física que fins ara havíem de portar en la nostra cartera passa a un format molt més pràctic i sostenible.
  • icono
    Administració
Àrea de Comunicació

 
Ja són més de 1.500 els federats i federades que s'han descarregat l'aplicació des que es va posar en marxa aquest projecte, una inversió a través de la qual s'agilita la informació i facilita l'ús de la llicència federativa.
Està disponible per a dispositius Android i iOS (accedint a la botiga d'aplicacions de cada dispositiu mòbil, PlayStore o AppleStore, on s'ha de buscar la nostra aplicació, “FEMECV”), tant en valencià com en castellà.
 
https://www.femecv.com/tu-app-femecv
En aquest espai podràs trobar també un Manual, amb el pas a pas per a descarregar-te l'aplicació i usar-la sense complicacions.
 
Llicència Digital
Quan tramites la teua llicència, automàticament disposes d'ella en l'aplicació i pots fer ús d'ella, mentre esperes al fet que t'arribe a casa la targeta física,
Es tracta d'una opció més útil i còmode per a utilitzar-la presentant només la teua llicència en l'aplicació en el teu mòbil , per exemple:
En les competicions i activitats organitzades per la FEDME, ja que es troba homologada aquesta entitat.
En qualsevol activitat de la nostra federació, on també es troba validada i incorporada en us protocols d'organització de proves esportives, esdeveniments i activitats, perquè l'equip d'arbitratge o d'organització l'accepte.
En els refugis de muntanya adherits al Conveni Europeu de reciprocitat, a Espanya (consulteu a la Federació gestora del refugi).
Més informació
Però a més, l'APP suposa un avanç en la comunicació, ja que es rebrà directa i de forma personalitzada, informació referent a la FEMECV: recursos en cas d'accident, notícies de la nostra web, enllaços a serveis com AVAMET, plataforma de descomptes… així com notificacions personalitzades.
 
 
 
 

Patrocinadores: