S'inicien contactes amb Federacions veïnes

S'inicien contactes amb Federacions veïnes

El 18 de juliol va tindre lloc una trobada entre federacions veïnes a Vinaròs, on els Presidents de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i de la FEMECV, al costat de vocals i membres del Club Aula de Natura de Vinaròs.
  • icono
    Administració
Departament de Comunicació

 
 
Les dues entitats, van tindre una trobada per a parlar de temes d'interés comú per a federats i clubs de totes dues parts del riu Sènia.
 
En concret, el president de la FEMECV Carlos Ferrís, juntament amb el Vocal de Senders i Refugis Salva Blanco, va plantejar al seu homòleg català, Jordi Merino, i al vicepresident Casanovas, treballar en diferents projectes com el disseny i cerca de suports institucionals per a la sendera europea GR92 (traçat en tot el litoral mediterrani espanyol mancant la CV) i de connexió de senderes locals i PR entre els Ports i la Tinença.
 
Es van abordar temes complexos com els refugis de muntanya, les assegurances, les estructures federatives, formació, competicions i línies d'ajudes a clubs. També es va acordar crear un Grup de treball entre els representants de Federacions dels Parcs Naturals dels Ports de Beseit i la Tinença, convidant en el futur a sumar-se a aquesta Comissió de seguiment de la regulació d'activitats esportives al representant de la FAM (Federació Aragonesa de Muntanya) en el ENP de la Matarranya (Terol). 
 
Aquesta reunió amb la Federació catalana forma part d'una sèrie de reunions que la FEMECV vol realitzar amb altres presidents i directius de federacions veïnes durant 2019 amb Aragó, Castella-la Manxa i Murcia.
 
 

Patrocinadores: