Tota la informació de la FEMECV en la nostra App

Tota la informació de la FEMECV en la nostra App

Superem ja les 11.300 descàrregues d'aquest recurs d'informació i gestió que la Federació ofereix per a acostar-se al col·lectiu federat de forma més directa i personalitzada.
  • icono
    Administració
1
Equip de comunicació

L'App s'està convertint en una eina útil no sols per a participar en les competicions sense necessitat de presentar la llicència federativa, sinó com a referència d'informació sobre la muntanya a la Comunitat Valenciana.

 

Amb ella podem certificar que comptem amb una assegurança d'accidents esportius a la muntanya, en el cas de requerir-lo. També ens permet gaudir dels descomptes en refugis amb els diferents convenis i acords signats (pots consultar-los més àmpliament ací).

 

També tenim en l'apartat SOS el nostre protocol d'accidents, el comunicat d'accidents i un botó d'anomenada a urgències. Les NOTÍCIES que es van publicant en la web es poden veure directament en l'APP. Hi ha altres espais relacionats amb la FEMECV com les xarxes socials, l'espai de formació, pàgina de descomptes… etc. Compte també amb la possibilitat de rebre notificacions que pots personalitzar perquè t'arribe informació només dels temes que t'interessen.

 

A més, estem fent un pas avant en la cura del medi ambient i ens hem sumat a la reducció de residus de plàstic, com un suport sostenible.

 

Recordem que està disponible per a dispositius Android i iOS (accedint a la botiga d'aplicacions de cada dispositiu mòbil, PlayStore o AppleStore, on s'ha de buscar la nostra aplicació, “FEMECV”), tant en valencià com en castellà. https://www.femecv.com/tu-app-femecv

 

Patrocinadores: