Jornada de descens de barrancs en L'Apareguda (Alacant)

Jornada de descens de barrancs en L'Apareguda (Alacant)

El cap de setmana de l'11 al 19 de març l'alumnat del Cicle Final de Grau Mitjà de Barrancs contínua amb la seua formació a la muntanya, juntament amb el tècnic José Manuel Martínez.
  • icono
    Formació
  • icono
    Tècnics esportius
  • icono
    TOSSAL
1
Equip de comunicació

El divendres es va realitzar el descens del barranc dels Sanes, posant en pràctica maniobres amb cordes més avançades com a desviadors recuperables i passamans amb punts intermedis penjats, i començant a practicar maniobres de guiat i assegurament amb clients.

 

 

En la següent jornada, en el barranc dels Morts, es va realitzar un descens en el qual es va aprendre recuperables, a gestionar dos rape'ls al mateix temps amb tots dos asseguraments des d'un fraccionat, gestió i muntatge de fraccionaments, passamans auto-poleados i ordre i correcta col·locació de les capçaleres.

 

L'últim dia de la formació, es va descendir el barranc de las Paleras, on l'alumnat va veure la importància i les reexpedicions en rápeles amb bonic punts o xicotets naturals, va aprendre a gestionar els fraccionaments en grans verticals i va posar en pràctica maniobres de desembragament des de capçaleres penjades.

 

Patrocinadores: