Continuem comptant amb Howden-Iberia com a patrocinador FEMECV

Continuem comptant amb Howden-Iberia com a patrocinador FEMECV

El dimarts 18 abril va tindre lloc en la seu de la FEMECV una reunió entre la Federació i Howden-Ibèria per a signar el conveni de col·laboració i patrocini d'activitats de la federació en 2023.
  • icono
    Administració
  • icono
    Junta Directiva
1
Equip de comunicació

 

En l'acte de la signatura va ser present Guillermo González i Sebastián Irusta per part del Corredor d'Assegurances Howden i per part de la FEMECV, van assistir Carlos Ferrís (President), Silvia Rodríguez (Vicepresidenta 1a de R+D i patrocinis) i Pedro Carrasco (Vocal de Seguretat i Salut).

 

En el conveni de col·laboració s'ha renovat el conveni subscrit des de 2020, realitzant una sèrie de millores en relació a les activitats socials i esportives que vol secundar Howden en 2023, amb especial referència a les activitats de muntanya inclusiva, joventut i famílies i especialment tot el relacionat amb el 60 aniversari de la FEMECV.

 

Agrair el suport que mostra any rere any Howden fent costat a la nostra Federació d'esports de muntanya i escalada, on cada any anem creixent en nombre de llicències de federats i de Clubs, per a continuar realitzant els nostres esports de forma més segura, solidària i sostenible.

 

Patrocinadores: