La FEMECV participa en la II edició de la Festa de l'Esport Femení a València.

La FEMECV participa en la II edició de la Festa de l'Esport Femení a València.

El passat dia 23 d'abril s'ha celebrat aquesta activitat que organitza l'Ajuntament de València en la Plaça de la Reina.
  • icono
    Dona i Muntanya
1
Equip de comunicació

 

Es tractava d'una jornada de reconeixement públic per a fomentar la participació inclusiva i igualitària en l'àmbit esportiu, no sols en l'esport federat si no també en el d'edat escolar i l'esport per a tots.

 

Una representació de la Vocalia Dona i Muntanya de la FEMECV, va acudir en un dia espectacular per a rebre a visitants que es van acostar a conéixer els materials exposats per a poder practicar els nostres esports de muntanya, arnesos, mosquetons, cordes, grampons, piolets,..

 

L'Ajuntament va preparar un passaport perquè en cada estand de federacions es poguera realitzar una prova i aconseguir un encuny per a aquest document. En el nostre cas la prova va consistir a aprendre a fer el 8, i molts xiquets i xiquetes es van acostar per a aprendre a fer-ho.

 

Es va realitzar un taller on els i les visitants han pogut utilitzar l'arnés i el casc, ateses les explicacions que es van donar sobre els nusos, encara que hagueren volgut practicar l'escalada in situ. També van passar moltes persones preguntant pels cursos i activitats que s'ofereixen i algunes es van animar a federar-se.

 

El programa Al dia, del Canal Cuatro, va emetre l'entrevista que es va realitzar a la nostra companya Verónica Perona.

 

L'Ajuntament ens va obsequiar amb un record de la jornada que havia preparat per a les diferents federacions i clubs femenins participants.

 

Amb aquesta acció se li ha donat visibilitat, no sols a la Vocalia de Dona i Muntanya, sinó a la de Joventut i Família, Esport per a persones Majors, Muntanya Inclusiva… en conjunt i es valora l'experiència com a positiva, aconseguint l'objectiu d'aquesta participació.

 

Patrocinadores: