Presència de la FEMECV en l'onzena edició del Projecte Fer.

Presència de la FEMECV en l'onzena edició del Projecte Fer.

El passat 14 d'abril es va presentar aquesta nova edició, en la qual Manuel Antonio Pastor i Lucía Sempere es troben entre els 145 integrants.
1
Equip de comunicació

 

Es tracta d'un programa (Foment d’Esportistes amb Reptes) que dona suport a l'esforç d'esportistes, impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso i que dona suport econòmic i promoció social a esportistes de la nostra comunitat, portant-la a ser “Comunitat de l’*Esport”. En paraules de Juan Miguel Gómez, director de la fundació “Per a això, ens recolzem, principalment, en tres eixos: el foment de l'esport base, l'impuls a l'esport d'elit i l'atracció d'esdeveniments”.

 

Manuel, escalador d'Elx, (Alacant) s'ha marcat com a objectiu per a aquesta nova temporada “ser campió d'Espanya sub-18 en la modalitat de bloc”. Un propòsit que seguiria l'evolució de l'any passat en la qual ja va aconseguir ser campió d'Espanya sub-16 en bloc, i subcampió en 2021.

 

Lucía participa en aquest projecte des de 2017. També ha anat millorant els seus assoliments, arribant l'any passat a ser la campiona d'Espanya absoluta en Bloc després de la seua medalla d'or en dificultat en el Campionat d'Espanya sub-18 en 2021, entre altres. Des de Carrícola (València) s'ha proposat “fer podi en el Campionat d'Espanya absolut i començar a disputar tornejos internacionals” en 2023.

 

En 2024 se celebraran els Jocs Olímpics i Paralímpics a París, i aquest aspecte va ser present en la gala amb un lema “Visca la Resistència”. Fortalesa física i mental que davant la cita a París hauran de treballar i potenciar els i les esportistes en els preparatius preolímpics. Juan Roig, president de l'entitat, els va llançar un missatge d'ànim: “Tota la meua força i el meu suport, perquè ja sabeu el que tots volem: un gran nombre d'esportistes valencians a París”.

 

A l'esdeveniment van assistir multitud de personalitats de l'esport valencià i d'entitats de caràcter nacional. Fent costat a la nostra escaladora absoluta i el nostre escalador sub-18 en nom del col·lectiu muntanyenc, va assistir el president de la FEMECV, Carlos Ferrís.

 

Patrocinadores: