Crònica Campionat d'Espanya Individual i per Seleccions Autonòmiques ULTRA - FEDME 2023

A Paüls (Tarragona) al Parc Natural dels Ports es va disputar el Campionat d'Espanya de Carreas per Muntanya en la modalitat Ultra Individual i per Seleccions de la FEDME sobre un traçat de 75 quilòmetres en els quals es va acumular un desnivell positiu de 5.350 metres amb una alta exigència física i tècnica.
1
Equip de comunicació

A les sis del matí arrancava la prova en la qual la jornada del dissabte estaria marcada per les altes temperatures que es convertien en un filtre per als participants.

Com és habitual, els organitzadors de la Trencacims, van preparar un gran espectacle de focs artificials i torxes que van acompanyar als corredors en tot el recorregut pel poble.

La prova va ser un calvari en el qual la duresa del recorregut, juntament amb les altes temperatures van passar factura a tot l'equip de la Selecció de CxM. Si bé tots les corredores i corredors van passar bé el primer avituallament, quilòmetre 30, en el segon punt d'assistència, quilòmetre 58, alguns dels nostres corredors van haver de parar per a rehidratar-se després de passar moments molt durs donades les altes temperatures. Uns altres es van veure obligats a detindre's per problemes estomacals, passats el quilòmetre 60.

La participació femenina va ser una sorpresa en obtindre una quarta plaça per seleccions i el nostre corredor Rafael MURCIA, va obtindre un merescut segon lloc aconseguint repetir lloc com ho va fer en el Campionat d'Espanya en Línia.