Formació per a noves modalitats: Curs de Monitor de Marxa Aquàtica 2023.

Formació per a noves modalitats: Curs de Monitor de Marxa Aquàtica 2023.

Dins del marc de noves modalitats esportives de la nostra federació i com a reconeixement de la Generalitat Valenciana com d'una Modalitat especialitzada esportiva, establida en la Llei d'Esport i l'Activitat Física, articule 23, estem molt il·lusionats a llançar l'activitat de marxa aquàtica com a investigació, estudi i promoció d'activitats saludables de senderisme i la marxa el mig terrestre i aquàtic.
1
Equip de comunicació

 

Una activitat de caràcter saludable i social, un bon complement al senderisme i que té com a objectiu el reforce muscular i cardiovascular, alhora que afavoreix la convivència i la cohesió de tots els federats socis dels clubs de qualsevol nivell i favorable por la nostra climatologia, durant tot l'any en el nostre litoral de la Comunitat Valenciana.

 

Gràcies al conveni de col·laboració con la FEEC es va establir una relació entre l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM) i l'Escola Valenciana d'Alta Muntanya (EVAM) en matèria de formació de monitores i monitores de marxa aquàtica.

 

En la nostra Federació comptem con la primera promoció de 4 esportistes instructores/as en aquesta modalitat en els següents clubs de muntanya, segons els criteris de la “Fédération Française de la Randonnée Pédestre”(FFRP) i homologada por la “Aqua Walking Steering Committee” de la “ERA”, la federació europea que ostenta la disciplina de la marxa aquàtica actualment a Europa:

 

Club de Senderismo y Marcha Nórdica Descubre info@clubdescubre.com

 

Club de Marcha Nórdica Costa Blanca Elx clubcostablancamn@gmail.com

 

------------------------------

 

L’Àrea de Formació de la FEEC i la ECAM obri la convocatòria al Curs de Monitor de Marxa Aquàtica de l'1 al 4 de juny de 2023 a Torredembarra, començant el 26 de maig amb una classe en línia i presentació.

 

El Curs de Monitor de Marxa Aquàtica té per objectiu formar a les persones que de manera voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació.

 

Competències:

Dinamitzar les activitats de marxa aquàtica dins de les entitats i els clubs excursionistes.
Promoure les activitats de marxa aquàtica dins de les entitats excursionistes, donant suport tècnic i de seguretat (tècnica i material).
Assessorar en les activitats relacionades amb la marxa aquàtica.
 

Inscripció i termini*: La inscripció i el pagament s'han de realitzar a través del gestor d'inscripcions de la FEEC fins al 24 de maig.

 

Les places del curs s'assignaran por ordre d'inscripció amb un màxim de 24 inscrits i un mínim de 8.

 

*El calendari detallat i la ubicació exacta de les classes pràctiques i teòriques, estarà penjat en el web de la FEEC, aquest pot estar subjecte a canvis.

 

Preu: El preu del curs és de 120€.

 

Si esteu interessats no oblideu abans d'inscriure-us, revisar els requisits previs dels alumnes, el material obligatori i contactar amb ecam@feec.cat per a sol·licitar plaça. Per a més informació, consulteu el web de la FEEC o al 93.4120777 ext.2.

 

https://www.feec.cat/agenda/formacio/cursos-de-monitor-i-instructor/cur…

 

També, podeu posar-vos en contacte amb la responsable de Noves Modalitats Esportives FEMECV, Silvia Rodríguez Calero: vicepresidencia1@femecv.com.

 

Patrocinadores: