Crònica 2a Prova de la Lliga Infantil d'Escalada en Bloc

Crònica 2a Prova de la Lliga Infantil d'Escalada en Bloc

En la passada jornada dominical del 7 de Maig de 2023 es va celebrar el dia de la mare amb la segona prova de la Lliga infantil d'escalada en bloc en el Palpa Roca de Castelló, on els majors havien competit el dia anterior per l'última prova de Copa Autonòmica.
1
Equip de comunicació

 

Amb un total de 88 xiquetes i xiquets entre les categories Sub9 i Sub12 es van donar cita en aquesta jornada d'escalada i diversió, on els més xiquets van tornar a demostrar hi ha futur per davant en l'escalada Valenciana. La prova es va desembolicar a la perfecció amb 88 xiquetes i xiquets de les dues categories i que es van enfrontar als 10 blocs dissenyats pels equipadors Álvaro Sáez i Víctor Blesa “Anaxi”, modificats en funció de la categoria i que van fer divertir-se i esforçar-se a tots els presents.

 

En finalitzar la competició es va fer lliurament de medalles als podis femení i masculí de totes dues categories, però tots els participants van tindre la seua medalla commemorativa de la jornada de record. En el lliurament de medalles van ser presents tots els voluntaris i voluntàries del rocòdrom Palpa Roca i Checho com a vocal de barranquisme en representació de la FEMECV, que es van encarregar de repartir totes les medalles als participants.

 

Gran faena de tot l'equip del Palpa Roca i els voluntaris durant tota la jornada que va fer que l'esdeveniment fora un èxit absolut. Moltes gràcies pel vostre treball!!

 

Pròxima Cita à Dissabte 27 de Maig de 2023

3a Prova LIE  a Callosa de Segura (Alacant)

 

Resultats 2a Prova de Lliga Infantil d'Escalada FEMECV 2023

 

SUB - 9 F

1ª Celia Talens

2ª Bruna Roca

3ª Carla Orellana

 

SUB - 9 M

1º Iaroslav Vasilev

2º Ferrán Pastor Felip

3º Marc Nogues

 

SUB - 12 F

1ª Eyne Herrera

2ª Pau Nogues

3ª Berta Saura

 

SUB - 12 M

1º Alejandro Aliaga y Adrián Navarrete (Empat en el primer lloc)

2º Joan Saura y Tymofii Shakhalov (Empat en el segon lloc)

3º Fernando Juan Pla

 

Patrocinadores: