Campament Juvenil de Corresponsals FEDME 2023

Campament Juvenil de Corresponsals FEDME 2023

La Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, dins de la seua àrea FEDME JOVEN, torna a convocar aquesta iniciativa que l'any passat va realitzar la seua primera edició.
1
Equip de comunicació

 

Es tracta d'un campament de joves entre 14 i 16 anys (complits el 31 de juliol de 2023), que compten amb una llicència nacional FEDME i pertanyents a les federacions autonòmiques de muntanya.

 

La Vocalia de Joventut i Família de la FEMECV se suma a aquesta iniciativa que considera una oportunitat de compartir amb joves d'altres comunitats autònomes, per això convida a participar a tots les persones que complisquen amb aquests requisits i vulguen representar a la nostra Federació.

 

En aquesta segona trobada es continuarà treballant amb la joventut i que siga aquesta la que trasllade en un futur pròxim les inquietuds, les virtuts i els valors dels esports de muntanya.

 

Es realitzarà a Béjar, a la província de Salamanca (Castella i Lleó), en concret en l'Alberg Plano Alto, i tindrà un cost de 180 euros.

 

Cada federació autonòmica compta amb dues places, per a una esportista i un esportista joves, i seran corresponsals de la seua federació entre la resta de participants.

 

Aquells/as joves que complisquen els requisits i estiga interessats/as a participar i ser una de les corresponsals de la nostra Federació en aqueix campament, hauran de posar-se en contacte amb la Vocalia de Joventut i Família, per a mantindre una entrevista amb la finalitat de valorar qui participarà finalment (es realitzarà una llista d'espera per si quedaren vacants). Hauran d'enviar un mail a joventut.familia@femecv.com abans del 29 de maig.

 

Pots trobar tota la informació necessària en el document que adjuntem i en la pàgina web de la FEDME.

 

Patrocinadores: