IV Trobada de Cadires de Muntanya de la Comunitat Valenciana

IV Trobada de Cadires de Muntanya de la Comunitat Valenciana

El passat 13 de maig va tindre lloc la quarta edició d'aquesta activitat que té com a fi fomentar les activitats físiques en el medi natural d'una forma inclusiva, en aquest cas utilitzant la cadira de muntanya.
1
Equip de comunicació

 

Es va celebrar a Onil, organitzada pel Club de Muntanya i Escalada La Creueta i la Vocalia de Muntanya Inclusiva i Solidaritat de la FEMECV.

 

En aquesta trobada associativa, van assistir 3 cadires de muntanya, amb tres passatgers de diversos grups i entitats inclusives: Fent Camí, Los Mejores Guerreros, Cazarettos i la FEMECV. També van assistir els pilots corresponents, participants i acompanyants, un total d'al voltant de 50 persones, entre les que es trobaven alumnes i alumnes de l'IES La Creueta d'Onil.

 

La jornada va transcórrer el dissabte al matí en el paratge natural de Santa Ana, on es va realitzar una ruta de 9km amb 200d+ accessibles per a cadira de muntanya Joëlette.

 

Seguidament, es va realitzar el lliurament de trofeus i medalles per la participació i es va finalitzar amb un aperitiu, gaudint d'un moment de compartir experiències entre els assistents.

 

Clubs amb major participació

  • 1r Fent Camí.
  • 2n Cazarretos.
  • 3r Los Mejores Guerreros.
     

Participants

  • Rocío Candela Molina.- Menor femení.
  • Álvaro Gisbert Calvo.- Menor masculí.
  • Emma Albalat Sánchez.- Major femení.
  • Antonio Moreno Molero.- Major masculí.
     

Des de la vocalia volem fomentar aquest tipus d'activitats associatives amb cadira de muntanya i barra direccional on participen totes aquelles associacions que ho desitgen i poder així mantindre un objectiu en comú: la inclusió a les muntanyes.

 

En l'activitat es va comptar amb la presència membres de la Junta Directiva de la FEMECV, la Vicepresidenta 1a, Silvia Rodríguez; i la Vocal de Muntanya Inclusiva i Solidaritat, Clara Climent.

 

Patrocinadores: