Crònica de la V Trobada de Cadires de Muntanya FEMECV.

Crònica de la V Trobada de Cadires de Muntanya FEMECV.

Aquesta edició ha sigut organitzada per la Secció Esportiva Scouts Valencians dins del calendari d'activitats associatives de la FEMECV.
a

Amb l'objectiu de fomentar la inclusivitat en el medi natural facilitant la participació de persones amb discapacitat amb l'ús de cadires Joëlette, diumenge passat 12 de maig es va celebrar aquesta trobada a Onda (Castelló).

A primera hora del matí, en el Casal Jove d'Onda (cedit per l'Excm. Ajuntament de la localitat) el Club organitzador havia preparat un desdejuni previ i es va realitzar un acte d'obertura, en el qual es van presentar les entitats i clubs participants, es va explicar el recorregut circular pel qual anava a transcórrer l'activitat i les parades tècniques proposades. Al seu torn, es va procedir al muntatge de les cadires de muntanya.

Posteriorment, es va iniciar la ruta amb les dues cadires de muntanya i les quasi 40 persones participants, entre passatgeres, pilots/as i acompanyants. Van assistir per a donar suport a la iniciativa, Carlos Ferrís, president de la FEMECV i Amparo Aldana, membre de la Vocalia de Muntanya Inclusiva i Solidaritat.

Durant el recorregut, les passatgeres van estar comunicant el seu estat i disposició, informació que va servir per a adaptar la velocitat i realitzar descansos oportuns. Arribats a l'ermita de Santa Bàrbara d'Onda, es va dur a terme una parada per a esmorzar, després de la qual es va continuar fins a tornar al punt d'inici. Equips al capdavant per a guiar i granera al final, van ajudar el grup a gaudir de la jornada.

Cal recalcar el bon ambient i predisposició de tots els participants de l'activitat, creant una harmonia perquè el desenvolupament del mateix faig sigut un complet èxit. El grau de satisfacció global per l'activitat és molt bo.

Una vegada finalitzada la ruta, es va realitzar el lliurament de trofeus als clubs i un aperitiu per part del club.

 

Agraïm a Scouts Valencians i als seus voluntaris l'organització i participació en aquesta activitat.
 

Patrocinadores: