En record de José María Santiago

En record de José María Santiago

Divendres passat 10 de maig va tindre lloc a València en la seu del Club Esquirols de senderisme, un acte d'homenatge a José María Santiago (1946-2024), que va ser president del Club en 1996 i 2002.
a

 

Carlos Ferrís, President de la FEMECV, va acudir i ens comenta les seues impressions. 


Vaig estar en aquest acte juntament amb els socis del Club i la família de José María, per a recordar la labor social i en pro del senderisme que va desenvolupar Santiago no sols en el seu Club sinó també en la Federació Valenciana de Muntanyisme com a assembleari diversos anys.
 

Va haver-hi un parlament del president del Club José Sanantonio Algora i del seu vicepresident Juan Escrivà, en el qual es va recordar l'important treball social desenvolupat per Santiago en el Club promovent el senderisme a València, així com fent créixer el Club en socis/es i federats/des en muntanya.


Crec que tots els presents coneixien bé el paper voluntari de Santiago, en el qual, com molts presidents de Clubs, han donat molt del seu temps i esforç per a consolidar el teixit associatiu i crear un col·lectiu de senderisme cada vegada més fort i motivat.
 

Per part meua, com a President de la FEMECV, vaig recordar que Santiago va estar diverses legislatures com a assembleari en la FEMECV a la fi dels 90 i principis del 2000, i que vaig tindre la sort de compartir amb ell les Assemblees de la Federació Valenciana, on com a representants de Clubs i esportistes demanàvem canvis i millores en la gestió de la Federació. José María sempre participava de manera activa, educada i amb plantejaments clars per a exposar a l'Assemblea, i jo vaig compartir eixos moments de debat i treball en cada Assemblea per a fer millor la nostra Federació i més fortes els clubs.
 

Només agrair a Ardillas Club de Senderisme que m'haja convidat a l'acte d'homenatge, perquè José María Santiago representa en el món dels clubs de muntanyisme sobretot educació, compromís amb el teixit associatiu i coherència en la seua manera d'actuar i de relacionar-se amb els altres. Gràcies José María per eixos moments en la Federació per a orientar el rumb cap a bon port. I gràcies a Esquirols per seguir amb el senderisme a València, potenciant la convivència i l'esport saludable a les nostres muntanyes

Carlos Ferrís
President FEMECV

 

Patrocinadores: