Queden places als Campus Juvenils d'Estiu

Queden places als Campus Juvenils d'Estiu

Encara que ja s'han inscrit els primers esportistes infantils i juvenils, hi ha places per a unir-se a aquesta aventura estival que ha preparat la Vocalia de Joventut i Família.
a

Aquestes activitats estan plantejades per a fer gaudir als nostres xiquets, xiquetes i joves d'una alternativa saludable i divertida. Aprendran sobre l'entorn i els esports que practicaran, connectaran amb la muntanya i els seus valors, compartiran en grup experiències significatives, riuran i faran amistats.

Compten amb el segell FEDME JÓVEN, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, i es recullen dins de les propostes d'altres Federacions Autonòmiques per a aquest estiu. Als nostres campus poden participar esportistes de tot el territori nacional, ampliant així la riquesa cultural i l'intercanvi entre els i les participants.

Són dos espais estivals per als mesos de juny i juliol per a esportistes d'edats entre 10 i 17 anys:

Campus Juvenil Muntanyisme
Javalambre (Terol).
6 dies d'activitats com a via ferrada, escalada esportiva, barranquisme aquàtic, ràpel, orientació, bivac, cordam… i molt més del 7 al 12 de juliol
Xiquets i xiquetes de 13 a 17 anys.
Federats/as 387€ i no federats/as 422€
Inscripcions obertes fins al 2 de juliol.

Campus Juvenil Escalada.
Vallada - la Costera (València).
7 dies d'activitats com boulder, tallers de nusos, seguretat o ràpel, maniobres per a despenjar-se, gestualitat en escalada… i molt més, del 29 de juny al 4 de juliol.
Xiquets i xiquetes de 10 a 13 anys.
Federats/as 290€ i no federats/as 330€
Inscripcions obertes fins al 14 de juny.
 

Patrocinadores: