Dones per Muntanya, un nou projecte per a gaudir a la muntanya.

Dones per Muntanya, un nou projecte per a gaudir a la muntanya.

Des de la Vocalia de Dona i Muntanya, en col·laboració amb la Comissió de Carreras per Muntanya, s'ha posat en marxa aquesta iniciativa que summa sororitat i esport.
a

Des de l'organització ens comenten que “a partir d'ara, si vols eixir a la muntanya a córrer per a entrenar, descobrir nous espais i no fer-ho sola, pots sumar-te als grups que s'organitzen des d'aquest projecte, siga com siga el teu nivell”. 
 

Un equip de més de 10 organitzadores qualificades, amb experiència a córrer per muntanya i coneixement sobre els recorreguts, proposaran rutes de diferents nivells i en diferents zones de la Comunitat Valenciana. Són dones voluntàries que ofereixen el seu moment d'entrenament perquè altres dones se sumen i ho facen juntes. D'aquesta manera no hi ha excusa per a eixir perquè no coneixes rutes, perquè vols anar acompanyada per seguretat, o perquè no aguantes el ritme. 
 

Pots consultar les rutes actives a la Tenda FEMECV, on podràs trobar propostes en les tres províncies. S'anunciaran les noves rutes incloses en xarxes socials. 
 

La inscripció en gratuïta, i pots apuntar-te a totes les que vulgues. Una vegada inscrita l'organitzadora es posarà en contacte amb tu per a concretar els detalls, i només quedarà gaudir. El mínim de dones en el grup és de 4. 
 

La setmana passada es va iniciar el Projecte DxM, amb una ruta per Riba-roja de Túria (València), de 11/12km i 400+, en la qual van participar sis xiques del mateix Club, CxM València, guiades per Sonia. Ens conta que “han iniciat amb il·lusió” i que considera que “en aquesta ocasió ens hem ajuntat un grup de companyes del Club, però la intenció d'aquestes eixides és animar a sumar-se a més dones, per a compartir inquietuds sobre la iniciació a còrrer per muntanya o per a xarrar sobre carreres que no ens podem perdre”.
 

Per a qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte a través del correu cxm.donamuntanya@femecv.org.

 

 

Patrocinadores: