Preparació del Calendari Federatiu 2025

Preparació del Calendari Federatiu 2025

Es posa en marxa la maquinària dels preparatius de tot el que es realitzarà durant l'any que ve, activitats de competició i associatives en un treball conjunt amb els Clubs i Seccions de Muntanya FEMECV.
a

Des de la Direcció Tècnica i la Coordinació d'Activitats s'ha estat duent a terme un treball previ de gestió i planificació del calendari del nou any. També intervenen les diferents vocalies i comités implicats i tots aquells Clubs i Seccions de Muntanya que volen col·laborar en l'organització d'alguna d'elles.
 

Conformaran el calendari, algunes accions més, com a xarrades formatives, trobades, gales…, així com les pròpies de la EVAM i de TOSSAL… per a enriquir activitats que la Federació ofereix al col·lectiu muntanyenc
 

Per a això, s'ha elaborat una Guia per a l'Organització d'Esdeveniments Esportius i Associatius FEMECV, per a aquest 2025. En ella, recullen els diferents tipus d'activitats i les característiques de cadascuna d'elles, amb les condicions que han de complir els Clubs que vulguen organitzar-les i l'aportació econòmica i de gestió que fa la FEMECV per a dur-les a terme. 
 

Naiara Piedrafita, Directora Tècnica, i Martesa Bello, Coordinadora d'Activitats, animen a la participació “és un treball conjunt amb molt enriquidor i que té com a objectiu oferir un calendari ampli, variat i atractiu. Per això, volem agrair als Clubs que any a any ho fan possible, ja que sense la seua col·laboració seria impossible. I també volem animar a la resta a unir-se, com una manera d'integrar-se més en la Federació, viure-la de prop i obrir-se a tots els seus Clubs i esportistes”. 

Si algun Club està interessat a participar en el calendari, haurà d'enviar el model de sol·licitud abans del 8 de setembre a solicitud.actividades@femecv.org, per a recopilar les propostes i presentar-les en la Reunió de Presidents de Clubs i Seccions de Muntanya del 14 de setembre, que se celebrarà a Algemesí (València).

 

Patrocinadores: