Preparant la nova edició de Rapelando 2024 a Confrides.

Preparant la nova edició de Rapelando 2024 a Confrides.

La cinquena concentració barranquista de la C.V. se celebrarà els dies 25, 26 i 27 d'octubre, en aquesta localitat de l'interior de la província d'Alacant, a la comarca de la Marina Baixa.
Rapelando 2024

La cita enguany serà a Confrides. S'anuncien ara les dates i els organitzadors principals, perquè aquelles persones que ja estaven esperant la informació i volen reservar la data en els seus calendaris. 
 

En l'organització de l'activitat, la Vocalia de Barrancs FEMECV compta amb el suport de l'Ajuntament de Confrides/L'Abdet, així com amb la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana (FECV), amb qui ja es va col·laborar l'any passat i amb qui es té un conveni de col·laboració. 
 

Pròximament es publicarà el cartell definitiu, juntament amb el Fullet Informatiu Rapelando 2024, amb les dades necessàries i els patrocinadors i empreses amigues que ens ajudaran amb l'organització i la logística, fent possible la trobada.

Sergio Plaza, vocal de barrancs, ens comenta que en el Comité de Barrancs “estem immersos en els preparatius d'aquesta edició amb molta il·lusió”. Aprofita dir que estiguem “pendents de les xarxes socials i la web de la Federació, on s'anirà informant de les novetats i la data d'obertura de les inscripcions”.
 

Serà al setembre quan s'òbriguen les inscripcions en la nostra pàgina web. Primer per al col·lectiu federat FEDME de la FEMECV i el col·lectiu de la FECV, durant un termini determinat. Posteriorment, si hi ha places disponibles, s'obriran les places per a persones no federades FEMECV o FEDME, amb llicència autonòmica FEMECV amb un cost diferent.
 

Patrocinadores: