Descobreix la història viva del muntanyisme valencià amb la nostra nova sèrie #SomHistoria!

Descobreix la història viva del muntanyisme valencià amb la nostra nova sèrie #SomHistoria!

Estem emocionats de presentar #SomHistoria, una sèrie de publicacions que ens portarà a conéixer més a fons els clubs de muntanya més antics de la Comunitat Valenciana.
serie clubs historicos som historia

Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per les Vocals de Clubs de Castelló, València i Alacant, amb l'objectiu de promoure i donar a conéixer la història d'aquests clubs, els seus reptes esportius i socials, i com han evolucionat des de la seua fundació fins als nostres dies.

Més enllà de la competició: valors que transcendeixen. 💚

En #SomHistoria, no sols parlarem de competicions i assoliments esportius. Volem destacar els valors que verdaderament defineixen als nostres clubs: la companyonia que es forja en cada ruta, la solidaritat que ens impulsa a ajudar-nos mútuament en cada ascens, i el compromís amb la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa que compartim tots els amants de la muntanya.

Parlarem amb alguns dels fundadors i membres més antics, compartirem històries inspiradores i recordarem els moments clau que han marcat el camí de cada club.

Cada publicació serà un viatge en el temps, un homenatge a les persones que, amb el seu esforç i dedicació, han construït i mantingut vius aquests espais de trobada i aventura.

Uneix-te a nosaltres en aquest recorregut per la nostra història.

Et convidem a seguir aquesta sèrie de publicacions i descobrir l'essència dels clubs de muntanya de la Comunitat Valenciana. #SomHistoria és una oportunitat per a mirar arrere, aprendre del nostre passat i valorar el llegat que ens han deixat generacions de muntanyencs i muntanyenques.

Mantente atent a les nostres xarxes socials i al blog de la FEMECV per a no perdre't cap d'aquestes històries. Acompanya'ns en aquest viatge per la història del muntanyisme valencià i celebrem junts els valors que ens fan únics!

 

👉En la nostra secció de Publicacions podràs trobar les que es vagen editant

Tens fotografies antigues o documents històrics sobre el muntanyisme a la Comunitat Valenciana? 📸

Si tu o el teu club desitgeu donar o cedir qualsevol material que documente la rica tradició muntanyenca de la nostra comunitat, podeu fer-ho enviant un correu a arxiu.historic@femecv.com. Ajuda'ns a mantindre viva la memòria del muntanyisme en la nostra terra!

Salut i muntanya! ⛰️

Patrocinadores: