Convocatòria d'Eleccions FEDME

Convocatòria d'Eleccions FEDME

Aprovat el procés electoral, i coincidint amb any olímpic, la FEDME inicia el camí per a la renovació dels seus diferents òrgans de govern, i la nostra Federació compta amb la representació de 5 Clubs FEMECV i 4 esportistes FEMECV, en l'Assemblea General FEDME.
CONVOCATORIA ELECCIONS FEDME 2024

D'acord amb el que es disposa en l'article 4 l'Ordre Ministerial ECD/2764/2015, de 18 de desembre, per la qual es regulen els processos electorals de les federacions esportives, la FEDME durà a terme les Eleccions a membres de l'Assemblea General, President i Comissió Delegada aquest any 2024.

Aquestes són les dates destacades, que hem de tindre en compte per a participar de manera activa:

 

30/09/2024 - Publicació cense provisional.

Per a formar part del cens, has de complir amb els requisits de l'article 16 del reglament electoral, pots consultar quins són els requisits i comprovar si apareixes en el cens electoral:

•    En la seu de la nostra federació (C/ Campaners, 36 Baix 46014, València).
•    En línia, a través de la web de la FEDME.

Si observes alguna dada errònia, cal enviar una reclamació signada i per escrit (amb les teues dades identificatives i l'adreça del teu domicili, correu personal o un altre mitjà per a comunicar-se amb tu), sempre abans de les 24:00 h del 22 d'octubre de 2024.

 

04/11/2024 - Publicació de Candidatures a l'Assemblea.

Una vegada vençut el termini de presentació de les candidatures, la Junta Electoral proclamarà els candidats. Consulta el procés per a la presentació de candidatures a l'Assemblea.

 

 02/12/2024 - Votacions - Eleccions a l'Assemblea.

•    Esportistes i Clubs: En la seu de la FEMECV, a València, de 17.30 a 20.30. 

  • Esportistes d'Alt Nivell, Tècnics, Àrbitres i jutges: En la seu de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada.

 

10/12/2024 - Publicació resultats definitius eleccions assemblea.

Després de l'elecció dels representants en l'Assemblea General Extraordinària, se'ls convocarà a la primera cita d'aquesta nova legislatura, on se celebrarà l'elecció del president i la Comissió Delegada.

 

08/01/2025 - Proclamació de Candidatures a President.

La Junta Electoral efectuarà la proclamació de candidatures i enviarà als membres triats de l'Assemblea General la relació de candidats.

 

 18/01/2025 - Assemblea General

Proclamació definitiva de la Presidència de la FEDME i la seua Comissió Delegada.

 

Pots trobar informació més detallada en la Pàgina web de la FEDME.

Patrocinadores: