Crònica de la cita a Algemesí de responsables de Clubs FEMECV

Crònica de la cita a Algemesí de responsables de Clubs FEMECV

El dissabte 14 de setembre es va celebrar aquesta convocatòria anual, necessària per a marcar les dates importants de 2025 i dedicar un temps a la convivència i la formació.
  • icono
    Junta Directiva
a

 

La jornada va comptar amb la presència d'al voltant de 35 Clubs i 80 persones.

 

Congregades les primeres persones assistents, el Col·lectiu d'Amics Muntanyencs d'Algemesí, amfitrió de l'activitat, va oferir una ruta senderista pel poble i les riberes del riu Magre i Xúquer amb esmorzar en el Paratge Natural de La Xopera per a, més tard acudir al Museu de la Festa.

 

En la reunió del matí, es va presentar l'enquesta als Clubs que va ser coordinada per les Vocals de Clubs de Castelló, València i Alacant, en la qual han participat 75 clubs de la FEMECV de les tres províncies i que ofereix conclusions interessants que han de servir per a millorar la imatge, llicències i activitats de la FEMECV i dels 475 clubs de la CV.

També es va presentar la Guia per a Clubs i S.M FEMECV, un directori d'informació de les diferents àrees de la FEMECV, que segons Pepa Arbona, Vocal de Clubs i Esportistes de València es revisarà i actualitzarà una vegada a l'any.

Finalment, Ricard Martínez, responsable de Màrqueting de la Federació, va presentar el Manual de Marca de la nova identitat de la FEMECV que substitueix al logo que ens ha acompanyat des de 1963. Està disponible per als Clubs, perquè puguen utilitzar la imatge correctament. Es va recordar la incloure-la en el seu web i xarxes socials juntament amb el link de la FEMECV, per a enfortir eixa identitat que ens uneix.

 

🔗Pots trobar ací la Guia per a Clubs i S.M FEMECV, el Manual de Marca i molt més per a la gestió del teu Club.

 

Al final del matí, el psicòleg esportiu, Liam McGuirk, va presentar una sessió sobre la gestió de l'èxit i el fracàs en els reptes esportius i les males praxis i codi ètic de les persones que competeixen. Va resultar molt interessant per als Clubs i va fer reflexionar sobre les competicions i els valors dels nostres esports de muntanya. Carlos Ferris, president de la FEMECV, va anunciar que es volen realitzar xarrades com aquesta amb les tecnificacions i seleccions de Marxa Nòrdica, CXM i Escalada així com, en un futur, amb l'equip tècnic i les famílies.

 

En iniciar la jornada de la vesprada, es va dur a terme un minut de silenci en memòria de dos muntanyencs volguts pels assistents, que tristament ens van deixar aquest estiu: Vicent Esteve, del CAMA (tècnic i arbitre escalada, col·laborador de la Vocalia de Joventut i Família i del projecte Esport a l’Escola) i del Dr. Javier Botella (reconegut alpinista i medique).

 

La Nova Muixeranga d’Algemesí i l'Escola Musical de Tabal i Dolçaina, van realitzar un acte d'homenatge amb música, dansa i figures dins i fora del Teatre que va commoure als presents.

 

 

Nova Muixeranga d'Algemesí en l'acte d'homenatge

 

La reunió de presidents va acabar amb una revisió del Calendari oficial d'activitats de 2025, que s'ha anat configurant amb els Clubs als quals se'ls ha adjudicat activitats, tant de competició com associatives.

 

Encara queden vacants algunes, que s'intentaran cobrir en les pròximes setmanes, fent una nova convocatòria als Clubs i S. M. FEMECV, de manera que puga presentar-se el definitiu en l'Assemblea del 16 novembre a Benissa per a la seua aprovació.

 

Finalment, va haver-hi un torn de precs i preguntes on el President de la FEMECV, Carlos Ferris, va respondre a les demandes i millores que demanen alguns Clubs en matèria d'inscripcions, assegurances, competicions, … etc. Així mateix, va agrair al club CAMA d'Algemesí i al seu president Joanma Romero la seua hospitalitat del club i la de l'Ajuntament.

 

Patrocinadores: