Campionat d'Espanya i II Prova de Copa de Marxa Nòrdica en Sariegos, (León).

Campionat d'Espanya i II Prova de Copa de Marxa Nòrdica en Sariegos, (León).

El passat 14 de setembre es va celebrar aquesta competició nacional en la qual va participar la nostra selecció autonòmica, aconseguint bons resultats.
hola

Els i les joves esportistes de les categories infantils i cadets van demostrar que estan en plena forma. Amb gran lliurament i dedicació, els participants van oferir un espectacle impressionant, deixant clar que el futur de l'esport està en la Marxa Nòrdica.

 

 

Van estar imparables, mostrant el seu talent i preparació en cadascuna de les proves. Va ser un cap de setmana marcat no sols per la competitivitat, sinó també per l'amistat i la companyonia que es va viure entre tots els equips i esportistes. L'ambient va ser de celebració i unió, creant records que sens dubte perduraran entre els joves.

 

😊Les classificacions van quedar de la manera següent, rebent l'enhorabona de tots els equips i federacions per apostar per gent tan jove. Des de la FEMECV, continuarem donant canya amb els nostres xicotets guerrers.

 

En infantils femenina, en el primer lloc va quedar Trinidad Navarro, del S. M. C.A. Maraton Crevillent; el mateix lloc que Daniel Lucas, del Club de Muntanya Sacavera Nordic i Trail, en la categoria masculina.

 

En la categoria cadets, en femenina Liz Ferrandiz, del Club de Muntanya Sacavera Nordic i Trail, i Sofia Gil, de Descubre Club Senderisme i Marxa Nòrdica, van quedar en primer i segon lloc. En masculina, van ser Daniel Ochando, de Descubre Club Senderisme i Marxa Nòrdica, i Guillem Marti, del Club de Muntanya Sacavera Nordic i Trail, els que van quedar en segon i tercer lloc.

 

👉En les categories superiors aquestes van ser les classificacions de les marxadores i els marxadors de la Selecció Valenciana de Marxa Nòrdica.

 

Categoria Promesa Masculina

2n JORDI MORENO, esportista del S. M. C.A. Maraton Crevillent

3r SERGIO PÉREZ, del S. M. Associació Cultural Esportiva Corre x Crevillent

 

Categoria Júnior Masculina

2n ALEJANDRO ROJAS, membre del Club de Montaña Sacavera Nordic y Trail.

 

Categoria Júnior Femenina

3r LUCIA MACIÁ, esportista del Club de Montaña Sacavera Nordic y Trail.

 

Categoria Sènior Femenina

1a TAMARA FERRANDO, pertanyent del Club d'Esports Muntanya Simat

2a NÚRIA CAMBRA, de Descubre Club Senderismo y Marcha Nórdica

 

Categoria Veterà D Masculí

1r ALFREDO JORGE, membre del Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna

 

 

Més informació en la web de la FEDME.

 

Patrocinadores: