Crònica de la 2a Ruta del Programa de Senderisme de la Diputació d'Alacant

Crònica de la 2a Ruta del Programa de Senderisme de la Diputació d'Alacant

En aquesta ocasió visitant la comarca de la Marina Alta on s'ha recorregut un preciós i sorprenent itinerari en la localitat de Calp, amb punt d'inici i arribada en la Zona Recreativa de Oltá.
q

 

👉Continua el Programa de Senderisme de la Diputació d'Alacant i FEMECV, en aquesta ruta que organitzava el Grup de Muntanya Calp.

 

Eixim des de l'àrea recreativa Zona Recreativa de Oltà, seguint les marques de la sendera PR-CV 340 direcció Sud entre pinedes i miradors oberts a la Badia de Calp i Altea, amb teló de fons del Penyal d'Ifac, espectaculars vistes de tot aquest paisatge durant tot el recorregut, agafem una pista per a arribar al Mirador de les Meravelles, amb unes vistes al Morro de Toix, Barranc de Mascarat, Serra Gelada, Puig Campana i la Serra de Bèrnia.

 

Encara hi ha places en les pròximes rutes!

 

Continuem per una pista de fàcil caminar, sense grans desnivells per a passar per racons particulars com el Pou de la Mola, des d'on agafem una senda de pujada i deixar-nos en un antic Forn de Calç. La senda ens porta ja en baixada cap a l'Ermita de Sant Francesc amb una xicoteta àrea de pícnic.


✅Següent ruta: Gaianes i la solana del Benicadell el pròxim 22 de setembre 2024.

 

Des d'ací arribem al mirador "Asómate a Calpe" amb el seu banc de bellíssima postal amb el Penyal de fons i seguidament acabant la ruta en l'àrea recreativa Zona Recreativa de Oltà.


Una bonica excursió que sorprén pel seu frondós bosc mediterrani i les vistes espectaculars de la mar mediterrània amb el Penyal d'Ifac de fons.

 

La ruta va estar molt ben conduïda i organitzada pels voluntaris del Grup de Muntanya Calp 😉

 

Patrocinadores: