Col·labora amb la Revista Sociologia Històrica en el seu monogràfic sobre senders i desenvolupament local.

Col·labora amb la Revista Sociologia Històrica en el seu monogràfic sobre senders i desenvolupament local.

Des de l'Àrea I + D de la FEMECV, es convida a participar en aquesta iniciativa de la Universitat de Múrcia, que pretén tractar el tema “camins i senderes, desenvolupe local i governança en el medi rural”
hola

La convocatòria d'aquesta col·laboració, indica que aquesta crida, es realitza a la “comunitat de les ciències socials i històriques per a la recepció d'articles que es basen en treballs de caràcter empírics sobre aspectes relacionats amb els usos, ordenació, conflictivitat i posada en valor, dels camins i senderes en el medi rural, o bé estudis de cas de patrimoni viari específic (senderes esportives, ambientals, culturals, històrics, religiosos, etc.), que permeten il·lustrar des de diferents perspectives de les ciències socials aquest objecte”.

 

👉Silvia Rodríguez, responsable de la nostra Àrea I + D, considera que “des del nostre col·lectiu es poden aportar articles de qualitat sobre aquest tema, ja que està a l'ordre del dia i són moltes les persones que estudien i investiguen en aquesta línia”.

 

CRONOGRAMA 

El termini de recepció de resums de propostes finalitza el 31 d'octubre. Els enviaments s'han de realitzar a través de la pàgina web de la revista. A partir del 30 de novembre es valoraran i es comunicarà a autors i autores la selecció, marcant de termini fins al 30 d'abril, per a rebre els manuscrits. El 30 de juny s'enviarà als informes d'avaluació, i fins al 30 de setembre haurà de temps per a enviar els manuscrits definitius, amb l'objectiu de publicar-los el 15 de desembre de 2025.

Els coordinadors d'aquesta iniciativa són: Felipe Agustín Montsó Peñate (fmonzon@ull.edu.es) i David Moscoso Sánchez (djmoscoso@uco.es) , amb els quals es pot contactar en cas de dubtes o necessitar més informació. 

 

🔗Visita l'espai d'I + D de la nostra pàgina, on trobaràs articles i estudis sobre l'esport i la muntanya, i les campanyes d'investigació en les quals estem adherits.

Patrocinadores: