Èxit en la III Prova de la Copa d'Espanya de Marxa Nòrdica

Èxit en la III Prova de la Copa d'Espanya de Marxa Nòrdica

El passat cap de setmana, la localitat canària de Port de Mogán va ser l'escenari de la III prova de la Copa d'Espanya de Marxa Nòrdica, i ho va fer sota un sol intens i un ambient vibrant.
3ª prueba copa de españa mn

En un circuit urbà que va portar els participants a donar sis voltes, els marxadors es van enfrontar a la calor característica de la zona, però també a una atmosfera repleta de suport i energia. Volem donar l'enhorabona a tots i totes els/les esportistes valencians/es per la vostra participació en aquesta prova.

 

Resultats destacats

La jornada va deixar grans moments per als/les esportistes valencians/as, els qui van brillar amb llum pròpia en aquesta exigent prova.

🥇 En la categoria Absoluta femenina, Verónica Jerez va mostrar una estratègia impecable. Encara que va començar la prova en segona posició, el seu constant augment de ritme li va permetre travessar la meta en el més alt del podi, aconseguint la medalla d'or.

🥈 Alejandro Rojas, de la categoria Júnior, va protagonitzar una destacada actuació en fer-se amb la medalla de plata en la categoria Absoluta masculina, travessant la meta a tan sols dos minuts del primer marxador. A penes uns segons després, Juan Carlos Cabello segellava el tercer lloc.

🥇 La jove Lucia Macia, també va deixar empremta en fer-se amb el primer lloc en la categoria Júnior femenina, reafirmant el talent de la nova generació de marxadores.

 

Agraïments

Aquest esdeveniment no hauria sigut possible sense l'esforç de l'organització, el col·lectiu arbitral, els/les voluntaris/es, esportistes i tècnics/ques, als qui volem agrair la seua dedicació i compromís. Gràcies a ells/as, la prova a Mogán ha sigut un rotund èxit.

Enhorabona als i les esportistes valencians/as que van participar, pel seu lliurament i esperit competitiu.

Ens veiem en la pròxima prova! 👏

 

Classificacions completes aquí ➡️ Ver Classificacions

Patrocinadores: