El teu club pot ser part del desafiament! Calendari Provisional d'Activitats 2025

El teu club pot ser part del desafiament! Calendari Provisional d'Activitats 2025

La FEMECV presenta un calendari replet d'esdeveniments associatius i competitius, però encara queden algunes activitats per assignar. Convidem a tots els clubs a unir-se i organitzar proves clau per a l'any vinent.
calendari federatiu

Dissabte passat 14 de setembre, va tindre lloc la reunió de presidents de clubs de la FEMECV, en la qual es va realitzar una completa revisió del Calendari Provisional d'Activitats 2025. En aquesta trobada, es van adjudicar nombroses proves i esdeveniments tant de caràcter associatiu com de competició, assegurant un any replet d'emocionants activitats per als nostres federats. No obstant això, encara queden vacants diverses activitats clau, i volem fer un anomenat als clubs perquè se sumen a l'organització.
 

Reserva la teua activitat en solicitud.actividades@femecv.org fins al 04/11.

Calendari provisional Activitats Associatives 2025
 

Calendari provisional Escalada de Competició 2025

Calendari provisional Carreres per Muntanya 2025

Calendari provisional Marxa Nòrdica 2025

El teu club pot ser clau en l'èxit de 2025!

Aquest és el moment ideal perquè més clubs i Societats Muntanyenques de la FEMECV prenguen la iniciativa i s'impliquen en l'organització d'esdeveniments. Existeixen vacants tant en competicions oficials com en activitats associatives, que encara necessiten clubs que assumisquen la seua organització.
 

El calendari definitiu es presentarà en l'Assemblea General de la FEMECV el 16 de novembre a Benissa, on se sotmetrà a aprovació. Però, abans d'eixa data, volem que més clubs tinguen l'oportunitat de contribuir i ser part d'aquest gran projecte.

 

Reserva la teua activitat en solicitud.actividades@femecv.org abans del 4 de novembre.

I consulta el Protocol d'assignació d'activitats

 

Si el teu club està interessat, posa't en contacte amb nosaltres com més prompte millor per a coordinar i formalitzar l'assignació de les proves i activitats restants.

 

Aquest 2025, ajuda'ns a completar el calendari i fer que siga inoblidable!

Patrocinadores: