La Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat consagra als campions de 2024

La Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultat consagra als campions de 2024

Més de 200 escaladors i escaladores de tot el país, es van reunir en una intensa tercera i última prova que va definir als campions de la temporada.
III PROVA DIFICULTAT ESPANYA 2024

El cap de setmana del 25 i 26 d'octubre, la ciutat de Vilanova i la Geltrú va ser l'escenari de l'emocionant clausura de la Copa d'Espanya de Dificultat.

La valenciana Lucía Sempere va obtindre la medalla de bronze a Vilanova, un assoliment que li va permetre afermar-se també en la tercera posició de la general, confirmant l'alt nivell de la representació valenciana en la competició.

En la categoria masculina, el valencià Raúl Escribano va aconseguir una puntuació de 2220 punts en la general, coronant-se campió de la Copa d'Espanya després d'un 4t lloc a Vilanova. A més, el també valencià Manuel Pastor va conquistar la medalla d'or en la prova final, superant en la classificació a Javier Cano i Enrique Beltrán, els qui van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament.

Joventut en ascens: resultats per categories

La competència en les categories juvenils també va deixar actuacions destacades per als representants de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV):

 

Categoria Sub14

Nico Scutelnicu va tancar en una destacada 5a posició a Vilanova, mentre que en la general es va emportar el primer lloc 🥇.

Adrián Navarrete i Juan Pla van completar la temporada en les posicions 37a i 39a.

Berta Saura (9a), Eyne Herrera (13a), Pau Nogués (16a) i Laia Herrera (22a) amb posicions destacades en el Top 25 tant en la prova final com en la general.

 

Categoría Sub16

Clara Sala, 4a a Vilanova i 11a en la general, va demostrar que està llesta per a fer el salt al podi en la pròxima temporada.

David Martínez va fregar el pas a la final amb un meritori 9é lloc a Vilanova, concloent 6é en la classificació general, seguit per Albert García (15é) i Manu Navarrete (16é).

 

Categoría Absoluta

La final va ser un espectacle per als valencians, amb Manuel Pastor pujant al podi en el primer lloc 🥇, Raúl Escribano assegurant la 4a posició i Andrés Vila el 7é a Vilanova, mantenint el ritme de competició fins a l'últim moviment.

Lucía Sempere va sumar el bronze a Vilanova i en la classificació general, seguida de la seua companya Ana Torregrosa (9a) en el Top 10.

 

La temporada de Dificultat 2024 conclou amb un balanç més que positiu per a la FEMECV, no sols han brillat en les classificacions, sinó que també han demostrat un creixement i preparació que auguren més èxits en les pròximes competicions.

 

Enhorabona a tots i totes per un any d'esforç i superació!

 

Classificació III Prova Dificultat 2024 FEDME

Classificació General Dificultat 2024 FEDME

Patrocinadores: