Gran participació de clubs a la reunió de presidents celebrada a Tavernes de la Valldigna

Gran participació de clubs a la reunió de presidents celebrada a Tavernes de la Valldigna

El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, organitzà l’Assemblea i Reunió de Presidents de Clubs de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.
  • icono
    Junta Directiva
premsa FEMECV / Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna

L’esmentada assemblea va tindre lloc el passat 20 d’octubre a la casa de la cultura a les 16’30 hores. Aquesta activitat federativa es complementa mijançant una excursió que es va fer de matí, a la que, malgrat la plutja, van assistir 25 persones, i un dinar a carrec de la FEMECV.
Els participants i directius de la FEMECV expresaren la seua satisfacció en l’organització i agrairen a D. Josep Llacer, regidor d’esports de Tavernes de la Valldigna la gran acollida i  la cessió del local a la casa de la cultura per la reunió, a la que van asisitir uns 150 representants dels clubs de montanya de tota la Comunitat.
Aquesta reunió l’organitza cada any una entitat. És una de les més importants, ja que en l’assemblea es tracten temes com les llicències federatives i les activitats que es realitzaran durant l’any 2013: com carreres de muntanya, competicions d’escalada, marxes i campaments, que tenen lloc en tota la geografia valenciana i que en l’esmentada reunió s’assignen als diferents clubs.
La programació per a l’esmentada jornada fou la següent:
A les 09’00 hores marxa senderista a la muntanya de l’Ombria, pujada pel barranc de Cremades fins a la Cisterna, des d’allí anirem al castell de Marinyen o de la Reina Mora i al clot de la Font. En esta excursió pretenem mostrar a tots els participants arribats des de tots els punts de la Comunitat Valenciana l’espectacular paisatge de La Valldigna, que s’albira des de l’alt de la muntanya.
Més informació a la web del centre: http://www.centreexcursionista.com/
Adjuntem també retall de premsa.

Patrocinadores:

  • Imatge
  • Imatge
  • Imatge