Crònica 2a Prova de Copa de Marxa Nòrdica

El dia 1 d'abril de 2023 a les 10:30h va tindre lloc la 2a Prova de Copa de Marxa Nòrdica, organitzada pel Club Marathon Crevillent.
1
Equip de comunicació

La prova va tindre com a punt d'eixida i meta el Pavelló Félix Candela de Crevillent.

Van assistir un total de 154 esportistes.

El recorregut de les categories Cadet i Promocional va ser de 9,1km amb un D+/- 160 m, Aleví i Infantil 4,5km amb un D+/- 80 m i finalment prebenjamí i Benjamí amb una distància de 1,2km amb un D+/- 25 m.

A les 10.30 en el circuit habilitat per a la prova, es va procedir a l'eixida amb un recorregut de 11,4 km i un desnivell de 200m en la categoria de prova de Copa. La prova va transcórrer amb total normalitat gaudint d'un matí amb una temperatura de 21°, una vegada finalitzada, els participants van degustar del “Típic Esmorzar de Divendres Sant Crevillentí”, refresc i borsa del corredor.

Els guanyadors de la prova absoluts van ser en categoria masculina Ramón Álvarez Borrás amb un temps de 01.07:59 i en la categoria femenina Izaskun Bengoa Pérez amb 01.15:59. Tots dos de la S. M. Club Atletisme Marathón Crevillent. El lliurament de premis i trofeus de la Prova, re va realitzar a les 12.30, per representants de la Federació, Club Organitzador i Autoritats Municipals, amb el que es va donar per conclosa l'activitat.