Campionat d'Espanya en línia de CxM

Aquest diumenge va tindre lloc el Campionat d'Espanya de Carreras per Muntanya en línia. La nostra selecció es va desplaçar fins a la localitat de Viveiro, a Lugo, un llarg viatge que els/les 19 corredors/as van cobrir amb la il·lusió de representar a la nostra comunitat autònoma.
Àrea de Comunicació

A les 8 del matí va donar eixida la carrera per a la categoria absoluta, els quals haurien de recórrer un total de 42km amb 2500+. Les pluges dels dies anteriors havien convertit alguns segments del recorregut en un autèntic fangar. Malgrat això la carrera va ser molt ràpida, amb molta pista, la qual cosa no va beneficiar massa als nostres/as corredors/as, més acostumats a terrenys tècnics.
Al final aconseguim un 5é lloc de la selecció femenina i un 13é de la masculina. La categoria promesa, per part seua, havia de recórrer 21 km amb més de 1000+ i ho van fer increïblement bé, aconseguint el corredor Daniel Castillo una merescuda i molt lluitada 2a posició sense menysprear la 11a posició de Tomás Cuartero ni la 14a de Fco Luis Rizo. En dones va destacar la 9 posició d'Alba Sanegre.
Els més joves van haver de cobrir un total de 14km i 600+ i també van estar a l'altura. Cal destacar les 7a posició de Sergio Vilar i la 10a plaça de Candela Benchoch en Juvenils.

Ara només queda descansar del llarg viatge i continuar lluitant en les proves de Copa.

Gràcies a tots/as pel vostre esforç i implicació.