Crònica Campionat en línia Individual i por Selecciones - FEDME

Cap de setmana de competicions en Rute (Còrdova) disputant el Campionat d'Espanya en línia Individual i per Seleccions, amb bons resultats per a la nostra selecció.
1
Equip de comunicació

Amb una nombrosa participació d'esportistes es van donar cita en el Campionat de CxM Rute el dissabte i diumenge d'abril, els millors corredors i seleccions de CxM d'Espanya.

La meteo prevista per a l'aquests dies donava una temperatura que aniria en augment al llarg de les proves i que es va convertir en el pitjor enemic dels corredors.

Els més joves prenien l'eixida a les quatre de la vesprada del dissabte amb l'eixida dels júnior, sobre un circuit de 14,28K i 940 m+ al costat de la categoria juvenil, que prenien l'eixida deu minuts més tard, amb 12,4K i 890 m+.

En categoria juvenil la nostra corredora Candela Benlloch va obtindre la segona plaça en la categoria juvenil femenina i la selecció valenciana de CxM va poder gaudir d'una tercera posició per seleccions i una segona posició en la categoria júnior.

La prova andalusa del Campionat d'Espanya de Seleccions autonòmiques ha comptat amb representació de 17 seleccions autonòmiques d'Andalusia, País Basc, Aragó, Balears, Ceuta, Castella-la Manxa, Canàries, Castella i Lleó, Catalunya, València, Astúries, La Rioja, Extremadura, Galícia, Madrid, Múrcia i Navarra, la qual cosa fa més meritori l'assoliment obtingut per la nostra selecció.

La prova absoluta de 28K i 1.830 m+ era la primera a començar en la jornada de diumenge. En la categoria veterà B masculí vam poder obtindre un segon lloc a mà del nostre corredor Rafael Murcia.