El S.M C.A Maraton Crevillent triomfa en el campionat d'Espanya de Marxa Nòrdica per clubs.

Tant en la categoria masculina com femenina el Clubs FEMECV s'alça amb la victòria en una competició en la qual hi ha hagut més representació valenciana.
a

El passat 8 de juny, en A Coruña es va celebrar aquest esdeveniment, amb recorregut de 5 voltes a un traçat de 14,9 km. Constava de diverses zones, llambordes, pedra i terra compactada, on es va realitzar la pujada a la Torre d'Hèrcules. La prova va transcórrer al costat de la mar, amb un desnivell total de +50m i de -50m, i en una zona exposada al vent. Més de 160 marxadors i marxadores de tota Espanya que van competir per clubs.

Des de la Comunitat Valenciana, van participar els següents en les dues categories, masculina i femenina:
•    S. M. C.A. Maraton Crevillent.
•    Descobreix Club Senderisme i Marxa Nòrdica.
•    Club de Marxa Nòrdica Costa Blanca Elx.

Les classificacions per Clubs, tranquil de la manera següent:

Categoria Femenina
1.- S. M. C.A. Maraton Crevillent – 18 Punts.
2.- C.D. Escalada Marbella- 31 Punts.
3.- C.D. multiesport Huelva – 39 Punts.

Categoria Masculina
1.- S. M. C.A. Maraton Crevillent – 21 Punts.
2.- C.D. Escalada Marbella – 30 Punts.
3.- C.D. multiesport Huelva – 47 Punts.

Des de la FEMECV volem donar l'enhorabona als clubs participants, i especialment al club de Crevillent pel seu gran resultat en aquest campionat.