Crònica del Campionat de Carrera Vertical FEMECV 2021.

Aquest diumenge es va realitzar la penúltima prova de la temporada 2021 de carreres per muntanya FEMECV amb aquest campionat organitzat pel Club Novelder de Muntanya.
Departament de comunicació

Afortunadament, i després dels dos ajornaments anteriors a causa de la Covid-19, la carrera va discórrer sense contratemps.
A pesar que no van poder estar tots els corredors i corredores de la Comunitat per coincidir en data amb una prova nacional de quilòmetre vertical, el nivell va ser molt alt.
Finalment, el recorregut tub un traçat per terreny de muntanya, sendes i camins principalment, per paratges de Novelda i Petrer i en el retorn, per Monforte del Cid. Es van recórrer 4,9 km i amb +720 m, del punt d'eixida al cim i un retorn per recorregut circular, un total de: 14,5 km.

En la categoria masculina es va imposar Juanra Ortiz, parant el cronograma en 35'05", mentre que en dones la guanyadora va ser María Fuentes, la qual va invertir 39'03" a realitzar el recorregut.

1r Juanra Ortíz Úbeda, en 0.35:05.
2n Sergio Gutiérrez Ferrol, en 0.35:44.
3r José Antonio Mena García, en 0.36:32.

1a María Fuentes Olcina, en 0.39:03.
2a María del Pilar Medina Heredia, en 0.42:25.
3a Sophie Mullins, en 0.46:21.

Només queda donar les gràcies als participants i organitzadors per fer possible la prova malgrat els problemes que hi ha hagut al llarg d'enguany i mitjà.