Crònica del Campionat Mundial Juvenil de Skyrunning de la ISF- International Skyrunning Federation

Celebrat en Bar (Montenegro) el passat cap de setmana, els resultats han sigut molt bons per a Dalia Alonso, corredora de la nostra selecció de CxM
a

Un campionat que va congregar a més de 200 atletes dels cinc continents i 28 països, en edats d'entre 15 i 23 anys.

Dalia Alonso, participava en la categoria Youth C femenina, amb corredores d'entre els 19 i els 20 anys. La seua actuació va ser positiva, ja que va quedar 4a en la Vertical Race celebrada el 28 de juny, recorrent 5 km amb 1000 m de desnivell positiu. El 30 de juny es va celebrar la prova de Skyrunning, on Dalia va pujar al podi com a 1a, amb un temps de 2h52'44”, en un recorregut de 21 km de llarg amb 1600 m de desnivell positiu, en un terreny molt tècnic amb crestes rocoses i altes temperatures.

La Selecció Espanyola de Skyrunning, de la qual Dalia Alonso forma part al costat d'altres 11 corredors i corredores, va quedar la primera del campionat, seguida del Japó i el Regne Unit, mostrant el potencial del nostre esport juvenil.

Enhorabona a la corredora de la nostra selecció pels assoliments en aquesta prova. Esperem que arriben molts més.